Overslaan en naar de inhoud gaan

Boeken bestellen

Studieshop zal jouw boekenpakket vanaf schooljaar 2021-2022 bij je thuis leveren.

Ben je nieuw op school of kies je ervoor om van studierichting te veranderen, bestel dan je leermaterialen via www.studieshop.be. De kans bestaat dat er tweedehands invulboeken in het schoolwinkeltje klaarliggen voor jou. Kom zeker eens langs!

Opgelet! Er kunnen enkele artikelen zoals turnkledij, licenties en eigen cursussen mee op de boekenlijst staan die je kan/moet bestellen. Deze zullen niet bij je thuis geleverd worden door Studieshop, maar mag je komen ophalen in het schoolwinkeltje.

Tweedehands invulboeken

Het gebeurt wel eens dat een leerling van studierichting verandert en een nieuwe leerling zijn/haar plaats inneemt. Deze leerlingen kunnen onderling afspreken om invulboeken aan elkaar door te geven.

Na het kerstrapport of tijdens de maand januari kunnen invulboeken die netjes en volledig zijn, ook worden afgegeven in het schoolwinkeltje in het Glazen Huis of in het Open Leercentrum in de Abdijstraat. Met de juiste gegevens kunnen jouw boeken dan voor een prijsje worden doorverkocht aan andere leerlingen.

Opgelet! Vanaf dit schooljaar werkt Studieshop met huurboeken. Het is je eigen verantwoordelijkheid om deze eind juni in te leveren. Ook wanneer dit leerboek in het volgende studiejaar verder wordt gebruikt.