Overslaan en naar de inhoud gaan

ONZE MIDDENSCHOOL

Kennismakingsfilmpje

Digitale infodag 1ste en 2de jaar

Ook onder de huidige omstandigheden willen we u graag persoonlijk te woord staan. We vinden het belangrijk om uw vragen gericht te beantwoorden. Dat doen we graag op zaterdag 8 mei tussen 10.00 en 13.00 u.

Via de links in de onderstaande tabel kan u een afspraak maken voor een online gesprek. Daarna zal u een link krijgen naar een MS Teams-vergadering. Een leraar uit het gekozen vakgebied krijgt eveneens een uitnodiging voor dit gesprek op het afgesproken tijdstip. Het is hierbij niet noodzaklijk dat u MS Teams op uw computer hebt. Wordt u liever telefonisch gecontacteerd? Dat kan. We staan u graag te woord. De afsprakenmodule sluit op 7 mei om 20.00 u.

Type infoDuur gesprek: 15 min.
BasisvormingMAAK EEN AFSPRAAK
Ateliers en labs in 1AMAAK EEN AFSPRAAK
Basisopties en labs in 2AMAAK EEN AFSPRAAK
Basisvorming en keuzegedeelte 1B en 2BMAAK EEN AFSPRAAK
Algemene info MiddenschoolMAAK EEN AFSPRAAK
ZorgcoördinatieMAAK EEN AFSPRAAK
Project iPad MAAK EEN AFSPRAAK

Digitale infobrochure

Onze digitale infobrochure geeft u een eerste indruk van de Middenschool. U leest er over de pijlers van onze werking en maakt er kennis met de lessentabellen. De verschillende keuzeopties, onze ateliers en labs, worden er uitvoerig toegelicht. Over de verschillende ateliers zijn ook filmpjes beschikbaar.

 

INFOBROCHURE MIDDENSCHOOL

Digitale infomomenten

Voor het eerste leerjaar A waren er in februari twee digitale infomomenten voor ouders en twee infomomenten voor leerlingen. We hebben een opname van deze sessies online geplaatst. In het infomoment voor ouders maakt u kennis met onze school en haar werking. Toekomstige leerlingen kunnen in een geheel eigen infomoment de school en haar keuzemogelijkheden leren kennen en kennismaken met enkele leraren. U kan onze infomomenten hier herbekijken:

 

INFOMOMENT LEERLINGEN

INFOMOMENT OUDERS

 

Voor het eerste leerjaar B informeren wij u graag persoonlijk en op maat. Stuur hiervoor een mailtje naar info@piustien.net. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk om een overleg te plannen dat kan verlopen via een online gesprek, telefonisch of, indien de omstandigheden het terug toelaten, met een persoonlijk gesprek op school.