Overslaan en naar de inhoud gaan

ONZE MIDDENSCHOOL

Kennismakingsfilmpje

Digitale infobrochure

Onze digitale infobrochure geeft u een eerste indruk van de Middenschool. U leest er over de pijlers van onze werking en maakt er kennis met de lessentabellen. De verschillende keuzeopties, onze ateliers en labs, worden er uitvoerig toegelicht. Over de verschillende ateliers zijn ook filmpjes beschikbaar.

 

INFOBROCHURE MIDDENSCHOOL

Digitale infomomenten

Voor het eerste leerjaar A waren er in februari twee digitale infomomenten voor ouders en twee infomomenten voor leerlingen. We hebben een opname van deze sessies online geplaatst. In het infomoment voor ouders maakt u kennis met onze school en haar werking. Toekomstige leerlingen kunnen in een geheel eigen infomoment de school en haar keuzemogelijkheden leren kennen en kennismaken met enkele leraren. Voor ouders met kinderen die extra uitdaging willen, lichten we de kangoeroewerking toe. U kan onze infomomenten hier herbekijken:

 

INFORMATIE VOOR LEERLINGEN

INFORMATIE VOOR OUDERS

INFORMATIE OVER DE KANGOEROEWERKING

 

Voor het eerste leerjaar B informeren wij u graag persoonlijk en op maat. Stuur hiervoor een mailtje naar info@piustien.net. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk om een overleg te plannen dat kan verlopen via een online gesprek, telefonisch of, indien de omstandigheden het terug toelaten, met een persoonlijk gesprek op school.

Infodag 1ste en 2de jaar

Onze infodag was op zaterdag 7 mei 2022.