Overslaan en naar de inhoud gaan

MIDDENSCHOOL

Welkom op Piustien

Infomiddagen eerste leerjaar A en B
 

Welkom op Pius X


Om een goede schoolkeuze te maken is het belangrijk om je samen met je ouders goed te informeren. We voorzien twee infomiddagen over het eerste leerjaar A en B. Op woensdag 1 februari 2023 of op woensdag 8 februari 2023 ben je samen met je ouders welkom om kennis te maken met onze school en haar werking. Je bent welkom vanaf 13.45 u. We starten stipt om 14 u. en eindigen om 16 u. Je kan lessen volgen en kennis maken met ons uitgebreide pakket aan keuzemogelijkheden en met onze leraren. Je krijgt ook een rondleiding in onze Middenschoolgebouwen.

Op onze infomiddag leer je de verschillende ateliers en labs kennen. Welke weg ga jij uit? Je ontdekt het tijdens deze kennismakingsmiddagen! Neem je graag al eens een kijkje? We stellen onze ateliers en labs alvast voor.

Aansluitend lichten we om 16 u. de kangoeroewerking toe voor ouders met kinderen die extra uitdaging willen. Via de ingang aan het Hof Van Tichelen kan je de school binnenkomen. Hieronder kan u onze flyer over de infomomenten downloaden:
 

Flyer eerste graad

Aanmeldingsprocedure voor het eerste jaar A- of B-stroom schooljaar 2023-2024

Alle Antwerpse scholen werken met het bestaande MJA-systeem.

De tijdlijn vindt u op deze pagina.