Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie en bereikbaarheid

Pius X heeft twee campussen, één op de VIIde-Olympiadelaan en één in de Abdijstraat. De leerlingen van de eerste en tweede graad hebben les op de campus in de VIIde-Olympiadelaan. De campus in de Abdijstraat is de thuisbasis voor de derde graad. Talrijke tram- en buslijnen hebben een halte dichtbij onze vestigingsplaatsen. De voornaamste bevinden zich op de Sint-Bernardsesteenweg, de Jan de Voslei, de VIIde-Olympiadelaan en de Jan van Rijswijcklaan. Gedetailleerde informatie vind je terug op www.delijn.be. In de straten rondom beide campussen is parkeren betalend. Informatie over de parkeertarieven vind je terug op www.antwerpen.be.

Regeling ingangen campus Olympiadelaan

- Bezoekers secundair -

Momenteel is onze ingang C. Buyssestraat door werken aan de speelplaats gesloten. We vragen dat elke bezoeker aanbelt aan de ingang VIIde-Olympiadelaan.

 

- Leerlingen secundair -

Leerlingen gebruiken enkel de ingang Hof van Tichelen. Omwille van de veiligheid mag de ingang C. Buyssestraat alleen voor het werfverkeer gebruikt worden.

 

- Leveranciers -

Leveringen gebeuren tijdelijk via de ingang VIIde-Olympiadelaan 25. Men kan eventueel met het onthaal afspreken om de school in te rijden. Bij voorkeur wordt er niet geleverd tussen 8.00 u. en 8.40 u. en tussen 15.10 u. en 15.30 u.

 

- Leerlingen en bezoekers basisschool -

De ingang van de basisschool is gelegen aan de VIIde-Olympiadelaan 25.

 

- Gebruikers van de sporthal -

Voor wie komt sporten in de sporthal is er een aparte regeling getroffen via de kleine poort in het parkje van Hof van Tichelen.