Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw schoolmateriaal

Bestelling plaatsen voor nieuw materiaal en tweedehandsboeken

Om materiaal voor volgend schooljaar te bestellen, surf je vanaf maandag 24 juni naar onze website www.piustien.net. Op de website scroll je helemaal naar beneden en klik je links onderaan in de footer op: Interne website Pius X. Je logt ook daar in met je gebruikersnaam/paswoord van de school (bv. 'woord01' zonder '!00'). Ouders gebruiken het paswoord van zoon/dochter. Indien je niet ingelogd geraakt, stuur een mail naar boekenverkoop@piustien.net

Nieuwe leerlingen van de Middenschool krijgen hun gebruikersnaam en paswoord via een brief die ze ontvangen bij het inleveren van de nodige documenten op het einde van het schooljaar. Nieuwe leerlingen van de Bovenbouw ontvangen hun gebruikersnaam en paswoord voor de boekenverkoop via e-mail (opgegeven bij inschrijving). Heb je niets ontvangen, stuur dan een mail naar info@piustien.net.

 

Klik links bovenaan op het voorlaatste icoontje: Boekenverkoop bestellingen. Selecteer de richting/keuze die je volgend schooljaar zal volgen. De lijst met benodigdheden wordt nu ingeladen. Om boeken of andere materialen te bestellen, klik je achteraan op het vinkje. Als het vinkje groen wordt, zal het artikel besteld worden. Artikels die je verplicht dient aan te kopen via de school zijn reeds groen aangevinkt en kan je niet uitvinken! Indien je een verplicht artikel niet via de school wenst aan te kopen, kan je dat bij het afhalen alsnog regelen.

Het is ook mogelijk om tweedehandsboeken te reserveren zolang de voorraad strekt (reservatie volgens datum van bestelling). De school houdt zich het recht voor om anders een nieuw exemplaar te leveren. Let op: bij keuzevakken moet je enkel de artikels binnen jouw keuze bestellen! Volg je bv. geen handel, dan moet je de artikels onder handel niet bestellen.

Als je klaar bent met aanvinken, klik je onderaan op de knop: Plaats de bestelling. Je krijgt nu een overzicht van artikels die je hebt besteld. Dit overzicht kan je eventueel afdrukken. Wil je nog iets wijzigen, dan kan je teruggaan met de knop: Pas de bestelling aan. Na het doorgeven van de bestelling log je uit door middel van het gele hangslot bovenaan in de menubalk.

Indien je thuis niet beschikt over een computer met internetaansluiting kan je steeds terecht in het open leercentrum van de Olympiadelaan op vrijdag 28 juni en maandag 1 juli (9.00 u.-12.00 u. / 13.30 u.-17.00 u.)

 

Bestellingen afhalen
 

  Datum Vm Nm
EERSTE JAAR vr 23/8 9 - 12.30 u. 14 - 17 u.
TWEEDE JAAR ma 26/8 9 - 12.30 u. 14 - 19 u.
DERDE JAAR di 27/8 9 - 12.30 u.
3eco, 3huw, 3lat
14 - 17u.
3wet, 3twe
  wo 28/8 9 - 12.30 u.
3pub, 3mrp, 3bav
14 - 17 u.
3wkd, 3han
VIERDE JAAR vr 30/8 9 - 12.30 u. 14 - 19 u.
VIJFDE JAAR di 3/9
do 5/9
info volgt op 2/9
ZESDE JAAR vr 7/9 info volgt op 2/9
ZEVENDE JAAR vr 7/9 info volgt op 2/9


Ben je met meerdere broers of zussen in verschillende leerjaren (eerste tot vierde) op onze school, kom dan best je pakket ophalen op de dag die voorzien is voor wie in het hoogste leerjaar zit. Voorbeeld: zus zit in het eerste jaar en broer in het derde jaar, dan kom je best op de dag die voorzien is voor het derde jaar en je neemt de twee pakketten tegelijk mee.

 

Je betaalt onmiddellijk jouw pakket contant of bij voorkeur met bancontact en het is steeds handig je hobbybox of plooibak mee te brengen. Mogen wij je uitdrukkelijk vragen jouw bestelling vóór woensdag 3 juli te plaatsen.

Is je naam niet correct geschreven? Geef dit dan zo snel mogelijk door via info@piustien.net of 03 820 66 00