Overslaan en naar de inhoud gaan

MIDDENSCHOOL

Inschrijvingen en infomomenten

Om een goede schoolkeuze te maken is het belangrijk dat zowel de ouders als de jongeren vooraf en degelijk geïnformeerd zijn.

Voor het eerste leerjaar A zijn er in februari twee digitale infomomenten voorzien voor u als ouder. Daarin maakt u kennis met onze school en haar werking. Voor toekomstige leerlingen zijn er ook twee afzonderlijke digitale infomomenten met enkele kennismakingslesjes. Hierin ontdekken leerlingen de school, de keuzemogelijkheden en ontmoeten ze enkele leraren.

Infomomenten voor leerlingen
woensdag 3 februari 2021 om 14.00 uur
woensdag 10 februari 2021 om 16.00 uur

Infomomenten voor ouders
woensdag 3 februari 2021 om 20.00 uur
woensdag 10 februari 2021 om 20.00 uur

 

U KAN ONZE INFOMOMENTEN VOLGEN VIA EEN LINK NAAR MS TEAMS:
 

INFOMOMENT LEERLINGEN

INFOMOMENT OUDERS

 

Voor het eerste leerjaar B informeren wij u graag persoonlijk en op maat. Stuur hiervoor een mailtje naar info@piustien.net. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk om een overleg te plannen dat kan verlopen via een online gesprek, telefonisch of, indien de omstandigheden het terug toelaten, met een persoonlijk gesprek op school.

Hier kan u onze flyer bekijken: informatie eerste graad.

Kennismaken met de hele school kan tijdens de infodag op zaterdag 8 mei 2021 van 10.00 tot 13.00 u. indien de corona-omstandigheden het toelaten.

Aanmeldingsprocedure voor het eerste jaar A- of B-stroom schooljaar 2021-2022

In alle Antwerpse scholen zullen de inschrijvingen met het bestaande MJA-systeem gebeuren. Meer informatie vindt u op deze pagina.