Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweedehandsboeken

Inleveren van boeken voor doorverkoop

Alvorens je boeken in te leveren, voorzie je elk boek van een barcode. Die kan je aanmaken via onze website www.piustien.net. Scroll helemaal naar beneden en klik links onderaan in de footer op: Interne website Pius X. Log daar in met je gebruikersnaam en paswoord van de school. Ouders moeten ook het paswoord van hun zoon of dochter gebruiken en niet dat van hun co-account in Smartschool!

Klik links bovenaan op het vierde icoontje: Tweedehands boekenverkoop. Volg daar de stappen om de briefjes met barcode te genereren. Je kan dit nu reeds doen, ook al lever je nadien het boek toch niet in.

Heb je thuis geen printer? Geen probleem, je kan in het OLC altijd nog afdrukken. Welke boeken kan je inleveren? Dat kom je te weten op de pagina Nieuw schoolmateriaal. Heb je een boek dubbel? Maak één barcode aan en meld bij het inleveren van je boek dat er nog een barcode dient aangemaakt te worden. Wanneer kan je de boeken inleveren? De zesde- en zevendejaars leveren hun boeken in op woensdag 26 juni. De andere leerlingen op vrijdag 28 juni (13.30 u.-19 u.) of op maandag 1 juli (9.00 u.-12.00 u. / 13.30 u.-17.00 u.).  

Alle tweedehandsboeken worden ingeleverd in turnzaal PI2 op de Olympiadelaan. Boeken in te slechte staat kunnen bij inlevering geweigerd worden.

Tweedehandsboeken aankopen

We organiseren geen aparte verkoop voor de tweedehandsboeken. We voorzien de mogelijkheid om bij het plaatsen van de bestelling voor nieuw schoolmateriaal ook de tweedehandsboeken te bestellen. Zie Nieuw schoolmateriaal.